מכרז חיצוני מס' 26/2021 (תפקידים ביחידה להתפתחות הילד)

מכרז חיצוני מס' 26/2021

(תפקידים ביחידה להתפתחות הילד)

המועצה המקומית כ.מנדא מודיעה על כוונתה להעסיק עובדים שעתי ע"פ חשבונית ביחידה להתפתחות הילד בהתאם למשרות המפורטות להלן. מכרז זה מופנה לשני המינים וכל אמת מידה שרשום בלשון זכר מתייחס לנקבה גם.

פיזיותרפיסט – 15 שעות שבועיות

מרפא בעיסוק – 30 שעות שבועיות

קלינאי תקשורת – 40 שעות שבועיות

מדריך ריפוי בעיסוק – 1 שעות שבועיות

מדריך ריפוי בדיבור – 1 שעות שבועיות

תיאור התפקידים:

• תיאור כל תפקיד מהמשרות הנ"ל יהיה בהתאם ל- "מדריך מקוון ליחידיות להתפתחות הילד" שפורסם באוגוסט 2015 ע"י משרד הבריאות.

תנאי סף לתפקיד

• השכלה :

• בהתאם להנחיות "מדריך מקוון ליחידיות להתפתחות הילד" שפורסם באוגוסט 2015 ע"י משרד הבריאות.

• ניסון :

הגשת מועמדות :

• על המעוניינים אשר עונים על דרישות המכרז להגיש את מועמדותם בצירוף קורות חיים והמסמכים הדרושים למנהל היחידה להתפתחות הילד מר אמיר חוש עד תאריך 20/1/2022 שעה 12:00 בצהריים, לכל שאלה או הבהרה בנושא נא לפנות למנהל היחידה על נייד מס' 0524240001.
  • מועמדים שלא עונים על דרישות התפקיד הנ"ל לא ייזומנו לריאיון.
  • בקשות שלא תכלולנה קורות חיים ואת התעודות והמסמכים הדרושים לא תידונה .

בברכה,

מואנס עבד אלחלים